O nama

Naslovna O nama

Zu apoteka “Irisfarm” je porodična firma koja postoji već dve decenije. Osnovani smo u novembru 1999. godine u Šajkašu od strane magistra farmacije Dragana Božića sa idejom da sinergijom svog znanja i stečenog iskustva u radu sa pacijentima stvori toplo i komforno mesto u kome ćete se osećati prijatno i dobrodošlo. Pacijenti su prepoznali naš trud i želju da svakom od Vas ponudimo kvalitetnu uslugu i proizvode po pristupačnim cenama što je dovelo do otvaranja novih apoteka i na drugim mestima.

Danas brojimo 11 poslovnih jedinica u Novom Sadu i okolini, dve magistralne laboratorije i preko 40 zaposlenih koji će Vas savetovati o pravilnoj upotrebi lekova i lekovitih sredstava u terapiji različitih stanja i bolesti, kao i prevenciji i navikama u cilju očuvanja zdravlja. Raspolažemo širokim asortimanom lekova, pomoćnih sredstava, dodataka ishrani, magistralnih preparata, sanitetskih materijala, medicinske i dekorativne kozmetike, kao i ortopedske obuće.

Izdvajamo

Posebno Vam izdvajamo naš program za trudnice, doilje i decu, ali i široku ponudu zdrave hrane, program za dijabetičare, osobe obolele od celijakije. Takođe, u svim našim apotekama možete preuzeti lekove i medicinska sredstva koji se izdaju na recepte vojnih i civilnih osiguranika.

Usavršavanje i edukacija

Neprekidno radimo na usavršavanju i edukaciji našeg stručnog tima u skladu sa svetskom farmaceutskom praksom, a sve u cilju individualnog pristupa i savetovanja naših pacijenata.

Svakodnevno pratimo nove trendove i proširujemo asortiman u cilju ispunjenja Vaših pojedinačnih želja i potreba.

S tim na umu, svake nedelje Vam organizujemo brojne promocije i akcije velikog broja različitih brendova na kojima nas možete posetiti i više se informisati o onome što Vas interesuje.

Vaša apoteka,
Irisfarm

O nama - Irisfarm